Nieuw! Kortkokende Peulvruchten

Eet lekker goed met Lassie kortkokende Linzen, Kikkererwten & Mungbonen.
banner

Steeds vaker kiezen we voor gerechten met minder vlees. Linzen, kikkererwten en mungbonen zijn dan de perfecte vleesvervangers. Alleen moeten de meesten eerst uren weken en dan nog lang koken.
Lassie introduceert als eerste in Nederland peulvruchten die al na 8 tot 15 minuten klaar zijn voor gebruik. En dan kan je er eindeloos mee variëren. Probeer een keer één van onze lekkere recepten en ontdek dat goed eten ook vooral lekker eten betekent.

Zo maak je een linzen pizza!

Zo maak je hummus!

Zo maak je een mungbonen curry

Lassie lekker goed eten-recepten. Altijd goed!

#356
Warme hummus met pittige aubergine & ei
0 x bewaard
(0)
new
#327
Linzenpizza met portobello en halloumi
0 x bewaard
(0)
new
#361
Mungbonencurry
0 x bewaard
(1)
Onze kortkokende peulvruchten:

Kortkokende groene linzen

Linzen zijn lekker, voedzaam en nu ook supersnel op je bord! Deze kortkokende variant hoeft namelijk niet te weken en kan na slechts acht minuten...
Lees verder

Kortkokende splitkikkererwten

Kikkererwten vormen de basis voor hummus en falafel, maar smaken ook heerlijk in soep of een stevige stoofpot. Ze behoren tot de peulvruchtenfamilie en bevatten...
Lees verder

Kortkokende mungbonen

Mungbonen behoren tot de peulvruchtenfamilie en zijn, net als hun veel bekendere kiemen taugé, erg geliefd in de Aziatische keuken. Terecht, want mungbonen zijn lekker,...
Lees verder

Het laatste nieuws en de leukste acties in je mailbox

Een paar keer per jaar versturen we een mail met nieuws, acties en aanbiedingen.