allegeren

Bulgur

Biologische Wereldgranen
3 x favoriet 5265 x bekeken

Bulgur is gemaakt van tarwe. De tarwekorrels worden eerst gestoomd daarna gedroogd en vervolgens grof gemalen of gebroken. De droogkokende korrel heeft een nootachtige smaak en wordt net als rijst gegeten. Je maakt er heerlijke gerechten mee zoals bijvoorbeeld een lekkere bulgursalade.

3 x favoriet 5265 x bekeken
bewaar' print
allegeren
Biologische Wereldgranen Bulgur

Bulgur is gemaakt van tarwe. De tarwekorrels worden eerst gestoomd daarna gedroogd en vervolgens grof gemalen of gebroken. De droogkokende korrel heeft een nootachtige smaak en wordt net als rijst gegeten. Je maakt er heerlijke gerechten mee zoals bijvoorbeeld een lekkere bulgursalade.

  • bewaar
Biologische Wereldgranen Bulgur staat zo op tafel. Zo bereid je jouw maaltijd:

Maak je Biologische Wereldgranen Bulgur klaar

Eenvoudige bereiding

In 4 stappen
  • Stap 1. Meng de bulgur met 2 keer zoveel kokend water en laat het 10 min. weken.

  • Stap 2. Schep de bulgur in een zeef en druk het teveel aan vocht eruit.

  • Stap 3. Gebruik de bulgur warm of afgekoeld.

  • Stap 4. Schep het voor het serveren nog even om.

+ Toon alle bereidingsstappen

Kies je gerecht met Biologische Wereldgranen Bulgur

Voedingswaarden & allergie-informatie van Biologische Wereldgranen Bulgur

+ Toon alle voedingswaarden en allergie-informatie
per portie (75g)
Energie 1151 kJ 271 kcal 14 % *
allegerenBiologisch
+ Toon alle voedingswaarden en allergie-informatie
  • bewaar

Vergelijk Biologische Wereldgranen Bulgur met

Bezoekers die van Biologische Wereldgranen Bulgur houden bekeken ook de volgende Granen/Zaden

  • Biologische Wereldgranen Parelgort
    Parelgort is terug van weggeweest! Parelgort is met zijn ronde korrel de gepelde en geslepen telg van de gerstfamilie. Je kunt er eindeloos mee variëren,
  • Biologische Wereldgranen Quinoa mix
    Quinoa is rijk aan vezels en een bron van eiwit. Het heeft een volle, aardse smaak en een knapperige structuur. Het wordt net als rijst
  • Biologische Wereldgranen Quinoa
    Quinoa zijn de zaden van een Zuid-Amerikaanse plant rijk aan vezels en een bron van eiwit. Het heeft een volle, aardse smaak en een knapperige
  • Biologische Wereldgranen Bulgur
    Bulgur is gemaakt van tarwe. De tarwekorrels worden eerst gestoomd daarna gedroogd en vervolgens grof gemalen of gebroken. De droogkokende korrel heeft een nootachtige smaak
  • Biologische Wereldgranen Couscous
    Als innovatieve rijstleider introduceert Lassie nu ook de Biologische Wereldgranen Couscous. Couscous is een traditioneel gerecht uit Noord-Afrika, zoals rijst dat is in veel Aziatische
Bekijk alle Lassie producten »
bekijk