allegeren

Biologische Wereldgranen Quinoa

Rijk aan vezels!
7 x favoriet 4611 x bekeken

Quinoa zijn de zaden van een Zuid-Amerikaanse plant rijk aan vezels en een bron van eiwit. Het heeft een volle, aardse smaak en een knapperige structuur. Het wordt net als rijst gegeten en je maakt er heerlijke gerechten mee zoals bijvoorbeeld een lekkere korianderquinoa.
Lees meer over Quinoa.

7 x favoriet 4611 x bekeken
bewaar' print
allegeren
Biologische Wereldgranen Quinoa

Quinoa zijn de zaden van een Zuid-Amerikaanse plant rijk aan vezels en een bron van eiwit. Het heeft een volle, aardse smaak en een knapperige structuur. Het wordt net als rijst gegeten en je maakt er heerlijke gerechten mee zoals bijvoorbeeld een lekkere korianderquinoa.
Lees meer over Quinoa.

  • bewaar
Biologische Wereldgranen Quinoa staat zo op tafel. Zo bereid je jouw maaltijd:

Maak je Biologische Wereldgranen Quinoa klaar

Eenvoudige bereiding

In 6 stappen
  • Stap 1. Spoel de Quinoazaden onder de kraan. Gebruik daarvoor een fijne zeef, geen vergiet.

  • Stap 2. Meng de quinoa met water (per 75 gram quinoa 150 ml water) in een kleine (steel)pan en breng het al roerend aan de kook.

  • Stap 3. Breng het water aan de kook en roer af en toe om.

  • Stap 4. Zet als het water kookt het vuur laag en kook de Quinoa 8 minuten op laag vuur.

  • Stap 5. Neem de pan van het vuur en laat de quinoa afgedekt nog even (10 minuten) doorgaren.

  • Stap 6. Schep het voor het serveren nog even om.

+ Toon alle bereidingsstappen

Kies je gerecht met Biologische Wereldgranen Quinoa

#117

Quinoaburgers met raapstelenstamppot

1 x favoriet
(0)
#184

Quinoasalade met watermeloen en feta

0 x favoriet
(0)
#222

Quinoasalade met asperges

0 x favoriet
(0)

Voedingswaarden & allergie-informatie van Biologische Wereldgranen Quinoa

+ Toon alle voedingswaarden en allergie-informatie
per portie (75g)
Energie 1119 kJ 266 kcal 13 % *
allegerenAllergenenVRIJ
allegerenBiologisch
+ Toon alle voedingswaarden en allergie-informatie

Daarom Quinoa:

  • Quinoa is net als rijst glutenvrij, dus voor mensen met een glutenintolerantie een geschikte vervanger van graan.
  • De zaden barsten van de vitamines B, E en mineralen als koper, magnesium en ijzer.
  • Quinoa bevat veel vezels en geeft daarom snel een verzadigd gevoel.

Quinoa – spreek uit als kien-waah – is niet zoals veel mensen denken een graansoort, maar een zaad…

Lees meer over quinoa >>

  • bewaar

Vergelijk Biologische Wereldgranen Quinoa met

Bezoekers die van Biologische Wereldgranen Quinoa houden bekeken ook de volgende Biologische Wereldgranen en zaden

  • Biologische Wereldgranen Parelgort
    Parelgort is terug van weggeweest! Parelgort is met zijn ronde korrel de gepelde en geslepen telg van de gerstfamilie. Je kunt er eindeloos mee variëren,
  • Biologische Wereldgranen Quinoa mix
    Quinoa is rijk aan vezels en een bron van eiwit. Het heeft een volle, aardse smaak en een knapperige structuur. Het wordt net als rijst
  • Biologische Wereldgranen Quinoa
    Quinoa zijn de zaden van een Zuid-Amerikaanse plant rijk aan vezels en een bron van eiwit. Het heeft een volle, aardse smaak en een knapperige
  • Biologische Wereldgranen Bulgur
    Bulgur is gemaakt van tarwe. De tarwekorrels worden eerst gestoomd daarna gedroogd en vervolgens grof gemalen of gebroken. De droogkokende korrel heeft een nootachtige smaak
  • Biologische Wereldgranen Couscous
    Als innovatieve rijstleider introduceert Lassie nu ook de Biologische Wereldgranen Couscous. Couscous is een traditioneel gerecht uit Noord-Afrika, zoals rijst dat is in veel Aziatische
Bekijk alle Lassie producten »
bekijk